De dl a dv: 9h-13:30h i 16h-20h. ds, dg i festius: 9h-14h

Molí,

Informació bàsica

Cada any, a mitja tardor, comença la campanya de l'oli. Can Sapera compta amb un molí propi i ofereix el servei de mòlta a tothom qui ho vulgui. El molí té dues maneres de funcionar segons la quantitat d'olives que es portin, més o menys uns 400 kg. 

Si es porten menys de 400 kg, abans de collir les olives cal trucar al celler per demanar dia i assegurar que es podran descarregar les olives. S'entregarà un albarà amb els quilos lliurats i el preu. Amb l’albarà es podrà recollir l'oli al cap d’una setmana, al Celler de Bigues. NO S'ENTREGARÀ L’OLI SI NO ES PORTA L'ALBARÀ ORIGINAL. NO S'ACCEPTEN FOTOS O FOTOCÒPIES.

Si es porten més de 400 kg, abans de collir les olives cal trucar al celler per demanar dia i hora. Cal arribar al molí uns 30 minuts abans. Un cop s'han descarregat les olives, s'entregarà l'albarà amb els quilos lliurats i el preu de la molta. Després passen a ser moltes directament. Es podrà recollir l'oli el mateix dia al cap de dues o tres hores, depenent dels quilos portats, al mateix molí.

Més informació del molí

BODEGA 7.jpg BODEGA 7.jpg